Waarom is beveiliging belangrijk?

Websites en webshops die wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie verwerken zijn wettelijk verplicht om goed beveiligd te zijn. Voldoe je niet aan die wettelijke eis dan kan de Autoriteit Persoonsgegevens je een boete tot maar liefst € 4.500,- opleggen.

Er wordt vaak gedacht dat hackers het vooral voorzien hebben op populaire en drukbezochte websites maar dit is niet het geval. Websites met weinig bezoekers zijn juist vaak het doelwit. Hackers gaan op zoek naar websites beveiligingsgaten, deze websites worden gehackt om zo via de bijbehorende server spam rond te mailen. Hiervoor maakt het niet uit of er veel of weinig verkeer op de website is, maar gaat het om de eenvoud van het binnendringen van de website. Een goede beveiliging van je WordPress-website is dus erg belangrijk.

Wat zijn de stappen?

Stap 1: Vraag een gratis intake aan
Stap 2: We nemen zo spoedig mogelijk contact op om te zien wat we voor je kunnen betekenen.
Stap 3: Vraag WordPress beveiliging bij ons aan
Stap 4: Je hoeft je niet meer druk te maken over de beveiliging en het onderhoud van de website of webshop. Wij ontzorgen. 
Stap 5: Ontvang wekelijks een rapportage van wat we gedaan hebben om jouw site veilig te houden. 

Wat wordt er precies gedaan?

Installatie beveiligingstools: voor het beveiligen van jouw WordPress website of webshop installeren we diverse beveiligingstools. Daarnaast zorgen we er voor dat jouw website/webshop optimaal beveiligd is tegen
hack-aanvallen.

Dagelijks complete back-up: dagelijks maken we een complete back-up van zowel de database als van
al jouw WordPress-bestanden. Je bent er hierdoor verzekerd dat er nooit een bestand verloren gaat. Geruststellend toch?

Dagelijks monitoren en opschonen: dagelijks monitoren we de status van jouw WordPress-website of webshop op het gebied van veiligheid en bescherming, verwijderen we spamberichten en schonen we je database op.

Wekelijkse update: om te zorgen dat jouw WordPress website of webshop optimaal beveiligd is en lekker snel blijft voeren we wekelijks updates uit van jouw WordPress thema, de WordPress plug-ins en de vertalingen.

Onbeperkt aantal pagina’s: bij ons unieke ‘Tijd voor beveiliging-abonnement’ voor WordPress websites en webshops geldt er geen beperking wat betreft het aantal pagina’s.

100% zekerheidsgarantie: bij ons krijg je, zwart op wit, 100% garantie. Mocht je ondanks ons beveiligingsabonnement onverhoopt toch ‘gehackt; worden dan lossen wij dit technische probleem zo snel mogelijk en zonder bijkomende kosten voor je op.

Rapportage: Wekelijks ontvang je een rapportage met de status van de website en wat we hebben gedaan.

Wat heeft Google ermee te maken?

Natuurlijk wil je een WordPress website of webshop die optimaal werk en veilig is zonder problemen met spam, virussen en het risico van hack-aanvallen. Een goed beveiligde WordPress website of webshop draagt ook bij aan jouw ranking bij de zoekresultaten van Google.

Google is genadeloos. Treft Google te veel spam of virussen op jouw website of webhop aan dan wordt je website/webshop door Google geweerd en zak je meteen enorm in de zoekresultaten. In het uiterste geval geeft Google de bezoekers die op jouw website klikken een officiële waarschuwing dat de website onveilig is. Dat wil je niet. En dat hoeft ook niet. Het is tijd voor beveiliging!

Wat zijn de kosten?

Met het unieke all-in pakket van Tijd voor Beveiliging ben je voor slechts € 285,- per jaar of € 25,- per maand verzekerd van een optimale beveiliging van je WordPress website of webshop door een ervaren WordPress-expert.
Je krijgt bovendien 100% garantie op je WordPress-beveiliging! Zo zeker zijn we ervan dat het niet mis kan gaan. 

Wat is een ssl-certificaat?

SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

SSL-certificaten koppelen een beveiligde sleutel aan de connectie van een website waardoor gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL-certificaat.

Wat is HTTPS?

HTTPS staat voor HyperText Transfer Protocol Secure en is een beveiligde verbinding waarmee je kunt internetten. Een HTTPS verbinding versleuteld de gegevens, waardoor het voor buitenstaanders met slechte bedoelingen onmogelijk wordt om te achterhalen welke gegevens verstuurd worden.

Maken jullie ook websites en webshops?

Jazeker. Tijd voor Beveiliging is onderdeel van Blue Avocado – WordPress website & webshop. Wij begrijpen dat het gewenste resultaat van je website of webshop is dat een bezoeker tot actie overgaat, bijvoorbeeld door een formulier in te vullen, contact op te nemen of iets te bestellen. Door ons te verdiepen in je doelgroep komen we er achter waar hun interesse ligt, wat hun koopgedrag is en waar ze op letten bij aankopen. Door hier op in te spelen en je website/shop erop aan te passen wordt de kans aanzienlijk vergroot dat jouw bezoekers op de website blijven. Meer informatie? Klik hier

Wat als ik al gehackt ben?

Voordat we de website/webshop beveiligen checken we of er al gehackt is. Mocht dit het geval zijn dan kunnen we dit op uurbasis voor je oplossen, waarna je beveiliging en onderhoud kunt aanschaffen en dit nooit meer zal gebeuren.